Thursday 12 July 2012

Raspberry cheesecake/Малиновый чизкейк

 Raspberry cheesecake without baking/Малиновый чизкейк парфе без выпечки


 Ingredients:

  • Crushed(Crumbs) cookies - 1.25 of cup
  • Melted butter - 2 tablespoons
  • Sugar - 1 tablespoon
  • Pack of pudding for cheesecake - 30 grams
  • Milk - 2 cups
  • Raspberry - 475 grams


Preparation:

  1. Mix the crumbs from cookies with sugar and melted butter. Pour the mixture into each cup, fill 1/4 of the cup, on the mixture put a glass (as press) that to press the mixture. It will be the first layer.
  2. Spread the pack of pudding for the cheesecake in milk according to instructions on the pack. Leave for a couple of minutes and then pour the pudding 1/4 of cup to the cookies. It will be the second layer.
  3. Put a layer of raspberries on the pudding. It will be the third layer.
  4. Put the rest of the pudding on the cookies crumbs. Decorate with a few raspberries.
  5. Place in refrigerator for at least 30 minutes.
  6. Serve chilled.

P.S. Instead of raspberries is possible to use other berries of any other fruits

Ингредиенты:

  • Крошка от печенья - 1.25 стакана
  • Растопленное сливочное масло - 2 столовых ложки
  • Сахар - 1 столовая ложка
  • Упаковка пуддинга для чизкейка -1 пачка
  • Молока - 2 стакана
  • Малина - 475 грамм


Приготовление:

  1. Смешайте крошку от печенья с сахаром и растопленным маслом. Выложить смесь на 1/4 стакана в каждую кружку и поставить на неё пресс (пример стакан), чтобы утрамбовать основу. Это будет первый слой.
  2. Развести пуддинг в молоку согласно инструкции на упаковку. Оставить на несколько минут и затем разлить 1/4 смеси по кружкам поверху утрамбованного печенья. Это будет второй слой.
  3. Выложить слой малины поверх пуддинга. Это будет третий слой.
  4. Вылейте остальной пуддинг и присыпьте крошкой от печенья. Украсьте несколькими ягодами.
  5. Поставить в холодильник примерно на 30 минут
  6. Подавать охлаждённым

P.S. Вместо малины можно использовать любые другие ягоды или фрукты.








No comments:

Post a Comment